sep142017

Nyt fra bestyrelsen ….. det seneste og varmeste!!!

Nyt fra bestyrelsen

 

Kære medlemmer i BMV

 

Efter en anderledes ”sommer” står vinteren og julen snart for døren og vore køretøjer er på vej i hi indendørs og måske skal de serviceres eller ligefrem klargøres/forbedres til den kommende sæson i 2018.

 

 

Hvis vi lige ser lidt på den nærmeste fremtid, så har vi følgende aktiviteter i oktober:

 

1. okt. kl. 13.30    Klassiske sportsvogne mødes ved Rytterknægten. Spisning i Rø. Tilmelding til Henning Ipsen, tlf. 2913 6550.

 

7 okt. kl. 13.30    Nimbusserne (og andre MC) kører fra Arnager Havn. Husk kaffen.

 

8. okt. kl. 13.30   BMV arrangerer løvfaldstur. Vi mødes ved Nexø Kirke. Turleder Johannes Anker, tlf. 2916 3182.

 

12. okt. kl. 19.00  BMV medlemsmøde i klubhuset på Mulebyvej 13. : Steen Rode-Møller, formand for Motorhistorisk Samråd kommer for at fortælle om MhS’ arbejde. Tilmelding til Palle på tlf. 40114474 ellerpalle@pallehus.dk.

 

November:

 

9. nov. kl. 19.00   BMV medlemsmøde i klubhuset på Mulebyvej 13. Program følger. Tilmelding til Palle på tlf. 40114474 eller palle@pallehus.dk.

 

December:

 

14. dec. kl. 18.00 BMV afholder den traditionelle juleafslutning i klubhuset på Mulebyvej 13 med spisning og julebanko med mere… (max. 50 pers. Se annoncen andetsteds i       bladet her). Tilmelding til Palle på tlf. 40114474 eller palle@pallehus.dk.

 

I sidste nr. af BMV-Nyt, havde vi en annonce for de nye 112 Brandslukkere (der er lige som en alm. spraydåse og totalt uskadelige), og bestyrelsen har købt et ekstra oplag som vi kan sælge med 30% rabat. Normalprisen er kr. 199,95. d.v.s. at vi sælge dem for kr. 140.-. Du kan bestille dem hos mig undertegnede på tlf. 40114474 eller palle@pallehus.dk.

 

Vor redaktør af BMV-Nyt, Lisa Mikkelsen vil desværre gerne stoppe med at lave BMV-Nyt p.g.a. for meget arbejde i MHS og det er vi i bestyrelsen meget kede af og derfor vil jeg gerne her takke Lisa for det store og gode arbejde hun har lagt i BMV-Nyt i en årrække. Lisa har selv forfattet en jobannonce som I kan se andetsteds i bladet, hvor hun på vore vegne søger en afløser, som vi så håber at finde blandt vore medlemmer. Så har du lyst til at blive vor nye redaktør, så hører vi i bestyrelsen gerne fra dig.

 

Vi har også afholdt det 40. Veteranrally Bornholm Rundt med stor succes. Det regnede dog om lørdagen, men det tog de 180 deltagere pænt. Lørdag aften i Nordlandshallen havde vi fået skuespilleren og entertaineren Søren Pilmark til at komme og underholde i ca. 3 kvarter til festen og det var et hit. Der var lidt problemer omkring frokosten lørdag i Bornholmertårnet. Deres set-up var desværre i rigtig gearet til at der kom så mange mennesker på en gang. Folk skulle først stå i kø for at få drikkevarer og bagefter skulle de så stå i kø for at få mad og til de sidste manglede der noget af pålægget, så det var ikke godt nok og det er også blevet påtalt med store bogstaver. Uden at det skal være et forsvar for Bornholmertårnet, så tror jeg at problemet var et det regnede. For det første kørte deltagerne hurtigere rundt for at komme i tørvejr og for det andet, var der jo heller ikke nogen der kunne sidde udenfor ved tårnet og spise frokosten. De har ellers ca. 200 siddepladser ved bænkene udenfor og derfor blev der meget trangt indenfor.Til alt held skinnede solen søndag og så var næsten alt glemt. Vi fik også besøg af et Brass Band fra Vemmelev der spillede søndag formiddag ved Domen – og de truede med at komme igen til næste år og spille for os os igen. Men alt i alt et godt og næsten vellykket arrangement på trods af vejret. Vi måtte have kørt lidt flis på lørdag på Cirkuspladsen p.g.a. af det våde vejr. Men Domen, som vi igen havde lejet til formålet, virkede perfekt ikke mindst til morgenmaden søndag.

 

Der har også været mange fine køreture i det skiftende vejrlig, både med førkrigskørertøjerne, sportsvognene og ikke mindst Nimbus/MC'erne og så selvfølgelig også fællesturene, hvor alle jo kunne deltage. Det har dog ind i mellem knebet lidt med deltagere til førkrigskøretøjerne. Især en tur hvor jeg selv førte an var vi kun 2 veteranbiler og 3 almindelige.

 

Til Bornholm Rundt 2018 som jo køres fra kajakklubben på Stenbrudsvej 2 i Nexø lørdag d. 7. og søndag d. 8. juli, skal vi have etableret et rallyudvalg, så har du lyst til at give en hånd med, så kontakt undertegnede på tlf. 4011 4474 eller på mail: palle@pallehus.dk.

 

Vedrørende vores Låne/Gavebeviser er der flere har spurgt, hvad det egentlig går ud på, så derfor bringer jeg det lige igen:

 

LÅNE-GAVEN (det beløb man ønsker at låne/give) er givet på følgende forudsætninger, og kan kun indfries hos Bornholms Motor Veteraner: Hvis klubhuset på Mulebyvej 13, sælges inden den 1. maj 2024 – får man sine penge igen i forhold til den eventuelle salgspris. Det vil sige, at hvis huset bliver solgt for under kostprisen kr. 400.000 ,- incl. istandsættelse, får man sine penge igen, minus de procenter som huset er solgt under kostprisen. Eksempel: Huset sælges for 350.000 d.v.s med et tab på 12,5 % = at man får sin LÅNE-GAVE tilbage minus 12,5 %. Tilsvarende får man så procent-vis mere, hvis klubhuset sælges for mere end kr. 400.000. Men kun indtil d. 1. maj 2024. Derefter overgår alle LÅNE-GAVER direkte til Bornholms Motor Veteraner som gave. Det skal dog lige pointeres, at man kun skal give BMV denne gave, hvis man føler, at man har lyst og råd  og selv vælger hvor meget man vil låne/give. Der er absolut ingen tvang og har man ikke lyst, er vi lige gode venner af den grund.

 

Det var hvad jeg lige havde valgt at nævne her og nu. Husk også, at hvis I har forslag eller kommentarer så kontakt en af os i bestyrelsen.

 

 

Med venlig hilsen

 

Palle Kejlstrup,

formand for BMV
tlf. 4011 4474

 

OBS! Tilsidst lige den sædvanlige bøn fra mig. Jeg sender jo en mail rundt til alle de medlemmer der har mail-adresse med en reminder om hvad der sker på medlemsmøderne etc. Men det er kun lidt over halvdelen af vore medlemmer vi har mailadresse på, så hvis der er nogen der har mail og ikke modtager mail fra mig, så er det fordi at jeg ikke har jeres mailadr., så vær lige rar at sende mig en mail på: palle@pallehus.dk, så kommer I på maillisten fremover. Vi vil også gerne have jeres mobiltelefonnumre, så vi også af den vej kan sende jer meddelelser – SÅ HUSK MAILADRESSE OG MOBIL-TELEFONNUMMER TIL MIG…