jun252020

Jaguar projekt, finalen!

Ved René Frandsen.

Jeg starter hvor jeg slap sidst, med at montere bagruden. Modsat forruden der har låseliste i gummilisten, skal gummilisten på bagruden monteres på ruden. For derefter at trække gummilæben ud over kanten på bilen.

Krom kanten rundt om ruden mangler at blive monteret her.

Sæderne blev derefter monteret. Først førersædet derefter passager sæde og bagsæde.

Gummilister ved dørende blev limet på, efterhånden som dørene blev monteret.

 Det var den ene side! Nu viste jeg hvordan man skulle gøre, så var det bare at fortsætte på den anden side.

Så stod der pludselig en færdig samlet Jaguar Mk2 J.

Næsten nøjagtig 3 år har det taget, at gøre den klar til landevejen.

Så kom det spændende øjeblik, hvor jeg skulle køre min første tur, der blev købt prøveplader til fredag d. 19. juni 2020. Jackie skulle ud på sin første tur, efter at pladerne var blevet afleveret den 23. november 1999. Hun havde altså stået stille i over 20 år.

Det var en spændt mand der sat bag rattet, da vi trillede ud af indkørslen!

Turen gik sådan set fint, men gearkassen knurrede, så der er gået et leje. Jeg havde satset, og monteret den – uden at gøre noget ved den.

Det må blive den kommende vinters projekt.

 Jeg besluttede at køre til syn samme dag, da gearkassen ikke har noget at sige ved et syn.

Den blev godkendt, så nu kan fruen og jeg komme ud at køre med tag over hovedet.

Der er bestilt historiske plader til bilen. Når i ser den på vejen står der på nummerpladen AE 61125.

Vi ses der ude!

Hilsen René.